ÁRJEGYZÉK

 

Az ár kiszámításához 1 normaoldal szolgál alapul, ami oldalankénti 1800 leütést vagy 30 sort jelent egyenként 60 karakterrel szóközökkel együtt.

A fordítás végső árát befolyásolhatja az adott szöveg nehézségi foka, a szöveg terjedelme és minősége, valamint az elkészítési határidő. Speciális szakszöveg fordításának felára 30%. A speciális kategóriába tartoznak a különleges szaktudást igénylő szövegek, mint pl.: orvosi szakszövegek, műszaki szakszövegek, ingatlanbecslés, igazságügyi szakértői vélemény, törvények, szabványok, szabadalmi iratok, licencszerződések, 1945 előtti iratok és egyéb különleges elbírálás alá eső szövegek.

Fordítás megrendelésének menete

Ön eljuttatja hozzánk a fordíttatni kívánt anyagot (személyesen, e-mailen, postán) és tudatja velünk, mikorra van szüksége a kész fordításra. Sürgős, vagy azonnali megrendelés esetén kérjük, hogy mindenképpen vegye fel velünk telefonon is a kapcsolatot. Mi visszajelezzük Önnek az árat és a vállalt határidőt és amennyiben ezt elfogadja, a megadott határidőre eljuttatjuk a kész fordítást!

Nyelvek

angol
német
magyar          
cseh
arab
francia
bolgár
dán
horvát        
norvég
lengyel
orosz
román
szlovén
spanyol
olasz
ukrán  

Nyitvatartás

Hétfő        
Kedd
Szerda
Csütörtök          
Péntek
Szombat
Vasárnap

9:00 - 12:00
9:00 - 12:00
9:00 - 12:00
9:00 - 12:00
9:00 - 12:00
megállapodás alapján
megállapodás alapján